Windows integrirani Poslovni Sustav ‘u oblaku’ – najbrže, najjednostavnije i najpovoljnije!

Za mnoge korisnike i u mnogim situacijama ovaj oblik korištenja WiPS poslovnog informacijskog sustava ima niz ključnih prednosti. Praktički trenutno, bez potrebe uspostavljanja vlastite računalne infrastrukture i održavanja iste te bez značajnije investicije u nabavku programskih rješenja možete pokrenuti cjelovito računalno praćenje poslovanja na izrazito ekonomičan i fleksibilan način.

Da biste u najkraćem roku mogli temeljito provjeriti i koristiti WiPS programska rješenja na potpuno transparentan način, uz punu funkcionalnost i standardno sučelje programa te bez ikakvih kompromisa za korisnika, sve što vam je potrebno jest ugovaranje WiPSCloud® usluge na određeno vremensko razdoblje prema vašim željama i potrebama. Uz osigurani internetski pristup (broadband, mobilni internet i sl.) s bilo kojeg uređaja možete odmah krenuti u punu implementaciju WiPS programskih rješenja. Pri tome se ostvaruje najviši stupanj zaštite i sigurnosti vaših podataka kojima fleksibilno pristupate 24 sata dnevno s bilo koje lokacije.


Neograničeni broj korisnika

Za simultani rad više korisnika na istoj bazi podataka raspolažete s virtualnom privatnom mrežom te koristite sve prednosti rada u višekorisničkom okružju!


Fleksibilan pristup podacima

Uz WiPSCloud® vašim podacima možete pristupati s prijenosnog ili kućnog računala, PC-a ili Mac-a, tableta ili netbook-a s bilo koje lokacije u danom trenutku.


Pohrana i sigurnost podataka

Vaši podaci su pohranjeni na state-of-the-art serverima u Hrvatskoj čije su glavne odlike maksimalna dostupnost i apsolutna pouzdanost u vidu redovitih automatskih backup procedura.


Automatska ažuriranja

Osiguravanje usklađenosti s propisima i nadograđivanje programskih rješenja je automatizirano, bez potrebe za ikakvim angažmanom korisnika.


Racionalno i štedljivo

Nema potrebe za uspostavljanjem, održavanjem i administriranjem složenih i skupih serverskih i mrežnih konfiguracija.


Podrška

Prilikom uvođenja i korištenja na raspolaganju vam je potpuna WiPS dokumentacija, e-mail, telefonska i udaljena računalna potpora.

Imate pitanja? Mi imamo odgovore!

Kako se ugovara WiPSCloud®?

WiPSCloud® se ugovara kao usluga/servis na određeno vremensko razdoblje. Početno se ugovara tromjesečno ili godišnje korištenje (prema želji korisnika). Nakon isteka početnog ugovornog razdoblja, usluga se osigurava i plaća na mjesečnoj osnovi uz jednomjesečni otkazni rok.

Koliko brz treba biti moj pristup Internetu?

Za ugodno korištenje WiPSCloud® usluge preporuča se brzina internetskog pristupa od minimalno 2 Mbit/s.

Koja je cijena WiPSCloud®?

Cijena mjesečnog korištenja utvrđuje se ovisno o odabranim WiPS programskim modulima i željenom / potrebnom broju istovremenih korisnika. Pri tome nema nikakvih ograničenja na broj poduzeća / organizacija / poslovnih knjiga / isplatitelja / stjecatelja / arhiva / različitih odvojenih baza podataka itd. Molimo da nas kontaktirate radi preciziranja vaših potreba nakon čega možemo izraditi konkretnu ponudu.

Kako su mi dostupni moji poslovni podaci?

Pored obrade i korištenja vaših podataka kroz WiPS programska rješenja, omogućen je prijenos i korištenje istih u standardnim programskim alatima te preuzimanje istih (download) od strane korisnika u bilo kojem trenutku i bez ikakvih ograničenja.

Želite dodatne informacije?

Odluke vezane za oblike i načine uspostavljanja poslovnog informacijskog sustava ne moraju uvijek biti jednostavne. Kako bi se konzultirali je li WiPSCloud® optimalno rješenje za vas, stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja, dvojbe i nejasnoće. Slobodno nas kontaktirajte online upitom, e-mailom ili telefonom.

Kontakt

Back to Top